طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

شروع موضوع توسط iranforums در ‏19/11/17 در انجمن انواع پلوها

  1. iranforums

    iranforums New Member

    [​IMG]

    فیله مرغ سوخاری

    مرغ که از انواع گوشت سفید می باشد و پروتئین هایی مناسب برای افرادی که درای برخی بیماری ها از جمله چربی خون می باشند است و همنچنین به عنوان یک منبع غنی از پروتئین برای افراد ورزشکار محسوب می شود.در ادامه آموزش یک غذای خوشمزه و پرطرفدار را خواهیم داشت.

    یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است.انواع غذا با مرغ این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.



    مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :
    فیله مرغ : ۱۰ عدد
    پنیر گودا : ۵ ورق
    نمک، فلفل، ادویه، زعفران: کمی
    پودر سوخاری ریز: یک بسته
    پودر سوخاری درشت: یک بسته
    تخم مرغ: ۳ عدد
    طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

    فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

    پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

    فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

    مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

    تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

    فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

    مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

    در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

    این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
     
    Last edited by a moderator: ‏18/4/18

به اشتراک گذاشتن این صفحه