طرز تهیه حلیم مرغ ؛ دستور غذای ویژه ماه رمضان

شروع موضوع توسط ehsan_f1230 در ‏7/6/17 در انجمن نکات آشپزی و شیرینی پزی

  1. ehsan_f1230

    ehsan_f1230 New Member

    این حلیم توسط مسلمانان هندی پخته می شود که به آن چیکن حلیم نیز می گویند ,هندی ها بدلیل استفاده از ادویه جات و موادغذایی تند ممکن است این نوع حلیم برای کسانی که به مواد تند حساسیت دارند اذیت کننده و ناخوشایند آید ,افراد می توانند با صرف نظر از تندی ها یا استفاده از مقدار اندکی از آن ها (سیر ,فلفل و ..) این حلیم را درست کنند , مطمئن باشید به همان اندازه خوشمزه خواهد بود .



    مواد لازم:
    1 عدد سینه مرغ

    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

    1/8 هل سبز

    1/8 چوب دارچین

    1/8 زیره1 قاشق غذاخوری نمک

    1/8 میخک

    1 قاشق غذاخوری کنجد

    ¼ فنجان روغن حیوانی

    2 حبه سیر

    1/8 تخم شاهی

    1/8 زنجبیل

    2 قاشق غذاخوری کشک

    5 عدد بادام

    1 قاشق غذاخوری عدس

    1 قاشق غذاخوری لپه

    1 قاشق غذاخوری جو

    1 قاشق غذاخوری گندم

    1 قاشق غذاخوری لوبیا

    1 قاشق غذاخوری بلغور

    1 عدد پیاز سرخ شده

    گیشنیز و برگ گل (به مقدار لازم)



    طرز تهیه چیکن حلیم
    ابتدا روغن را در قابلمه بریزید ,پس از ذوب شدن روغن به آن زنجبیل بیافزایید و آن را در روغن تفت دهید, زمانی که از خود طعم داد, 2 حبه سیر گفته شده را له و ریز کنید و در قابلمه بریزید ,سینه مرغ را به 4 برش تقسیم کنید (چگونگی برش دادن سینه مرغ اهمیت چندانی ندارد, به گونه ای برش دهید تا همه آن در زمان معین پخته شود) و به قابلمه اضافه فرمایید و آن را خوب تفت دهید. ایده شات

    در ظرفی مجزا ادویه ها را با هم ترکیب کنید و آن ها را در آسیاب ریخته و آسیاب کنید, حال آسیاب را خالی کرده و آماده مواد دیگری برای آن شوید, پس از ادویه, حبوباتی همچون ؛ لپه , جو , گندم و لوبیا نیز در آسیاب , آسیاب کرده .

    بادام را نیمه آسیاب کنید . سبزیجات گفته شده را خرد کنید و تمامی این مواد خرد و آسیاب شده را به درون قابلمه بریزید , حرارت زیر قابلمه را تا چند دقیقه زیاد کنید تا جان گیرد و بعد از آن که به قل قل افتاد دوباره کم کنید تا ریز بجوشد و اجازه دهید این مواد در کنار مرغ 40 تا 45 دقیقه بپزند.

    پس از پایان زمان مشخص شده ی 40 تا 45 ,لعاب خوب و مطلوبی بوجود آمده , در این هنگام کشک و برگ گل را اضافه کنید (برگ گل محمدی باشد که مقدار آن بستگی به خود شما دارد,استفاده این برگ ها در غذا کمک بسیاری به هضم بهتر غذا می کند.)

    در آخر بعد از اینکه همه مواد به خوبی پخته شدند ,آن ها را با گوشت کوب در هم می کوبیم تا ملات یکدست شود . حلیم مرغ آماده پذیرایی می باشد,
     

به اشتراک گذاشتن این صفحه