طرز تهیه تارت اسفناج

شروع موضوع توسط hamedetanha در ‏6/10/16 در انجمن انواع شیرینی و کیک

  1. hamedetanha

    hamedetanha New Member

    تارت اسفناج که بسیار شکیل و خوشمزه است و برای مراسم های رسمی می تواند بهترین گزینه برای پذیرایی باشد. تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.

    مواد لازم:

    اسفناج 500 گرم
    آرد دو پیمانه
    کنجد یک قاشق غذا خوری
    روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
    موسیر و سیر به اندازه دلخواه
    نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
    پنیر 100 گرم
    تخم مرغ 3 عدد

    برای تهیه پایه ی تارت:

    1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.



    2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.



    3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.



    4-خمیر را گرد کنید.



    5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.



    6-خمیر اضافی را بگیرید.



    7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.



    8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.



    برای تهیه مواد میانی:

    1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.



    2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.



    3-آن را در آبکش بریزید.



    4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.



    5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.



    6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.



    7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.



    8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.



    9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.



    10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.



    11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.

    [​IMG]
     

به اشتراک گذاشتن این صفحه