طرز تهیه باقلوا ترکی

شروع موضوع توسط hamedetanha در ‏4/10/16 در انجمن انواع شیرینی و کیک

  1. hamedetanha

    hamedetanha New Member

    باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیهاست اما ترک‌ها هم نوعی باقلوا می‌پزند که به باقلوای ترکی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد.

    مواد لازم:

    پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم
    گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم
    دارچین: ۲ قاشق چایخوری
    شکر: ۱ پیمانه
    نان یوفکا: ۵۰۰ گرم
    کره: ۱۸ قاشق غذاخوری
    عسل: ۱ پیمانه
    لیمو: ۱ عدد
    آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
    ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
    ۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
    ۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد.
    ۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید.
    ۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید.
    ۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید.
    ۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایه‌ها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید.
    ۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.
    ۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیر‌ها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید.
    ۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید.
    ۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
    ۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حباب‌هایی روی آن بیفتد.
    ۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید.
    ۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکه‌های برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید.
    ۱۵-تکه‌های برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید.

    [​IMG]
     

به اشتراک گذاشتن این صفحه